Veelgestelde Vragen

verzending en bezorging

-Waar kan ik mijn item(s) volgen

We sturen een trackingnummer bij elke bestelling zodra deze is verzonden. Als je er geen ontvangt, stuur ons dan een e-mail op support@elegantendeavour.com.

-Wat zijn uw verzendtijden?

Levertijden zijn overal van 5-15 werkdagen.

 

-Waar verzendt u?

We verzenden momenteel vanuit onze magazijnen in Azië en Europa, vandaar dat het soms wat langer duurt voordat onze artikelen bij u aankomen!


-Ik heb een fout gemaakt in mijn afleveradres, wat nu?

Maak je geen zorgen, zolang je ons onmiddellijk contacteert over de fout in je adres, zullen we het graag voor je veranderen. E-mail ons uw volledige, juiste adres samen met uw bestelnummer en wij zullen uw gegevens voor u bijwerken.


-Hoe zit het met mijn factuuradres?

Factuuradressen kunnen momenteel niet worden bewerkt om fraude te voorkomen en tot een minimum te beperken. Houd er rekening mee dat alle ingevoerde en aan ons verstrekte gegevens definitief zijn.


-Adreswijziging na ontvangst van de verzendbevestiging

Volgens onze algemene voorwaarden, zodra een bestelling vanuit ons magazijn is verzonden, kunnen wijzigingen aan de bestelling niet meer worden aangebracht en is dit de uitsluitende verantwoordelijkheid van de koper.Retourneren, ruilen en terugbetalingen


-Ik vind mijn artikel niet leuk, kan ik het retourneren?

Retourzendingen worden geaccepteerd zolang ze niet langer zijn dan 30 dagen nadat de koper het artikel heeft ontvangen. Alle retourzendingen moeten echter in perfecte staat verkeren en de retourzending moet door de retournering worden betaald. Het bewijs van verzending moet dan naar ons worden gemaild als bewijs van levering.


-Betaalt u mij de verzendkosten terug?

Afhankelijk van het item en de reden zijn terugbetalingen beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen


-Kan ik het artikel retourneren en ruilen met iets anders?

Mits het geretourneerde artikel in perfecte staat is, is ruilen mogelijk. Stuur ons een e-mail en we regelen iets voor je


Bestellingswijzigingen

-Ik ben van gedachten veranderd over mijn item, wat moet ik doen?

Als je van gedachten bent veranderd over je bestelling, stuur ons dan zo snel mogelijk een e-mail om de bestelling te wijzigen en we zullen je helpen iets op te lossen. Houd er rekening mee dat wijzigingen in de bestelling binnen 2 uur na de eerste aankoop moeten worden doorgevoerd

Invoerbelastingen en invoerrechten

-Wat gebeurt er als ik invoerrechten moet betalen?

Uw bestelling kan onderhevig zijn aan invoerrechten en belastingen, die worden geheven zodra een zending uw land bereikt. Het algemene bedrag voor de invoerrechten en belastingen kan variëren, afhankelijk van het land waarnaar de bestelling is verzonden. Voor specifieke bedragen en percentages dient u contact op te nemen met uw douanekantoor.

De winkel heeft geen controle over en is niet verantwoordelijk voor eventuele invoerrechten/belastingen die op uw pakket worden toegepast. U bent verantwoordelijk voor het betalen van extra kosten voor inklaring. Het douanebeleid verschilt sterk van land tot land; neem voor meer informatie contact op met uw lokale douanekantoor. Let op, in zeldzame gevallen kunnen douaneagenten de levering van sommige pakketten vertragen.
-Kan ik mijn artikel nog wijzigen nadat ik de e-mailbevestiging heb ontvangen?

Helaas niet. Alle artikelen die ons magazijn hebben verlaten zijn definitief en kunnen niet worden gewijzigd.


Terugbetalingen en annuleringen

-Wat is uw restitutiebeleid?

Alle gekochte artikelen kunnen worden geretourneerd en/of terugbetaald door de koper, onder voorbehoud van het oordeel en de goedkeuring van het management, onder de volgende voorwaarden:

Uitzonderingen zijn van toepassing op promotionele (gratis) artikelen.

Verzoek(en) voor retourzendingen worden binnen 30 werkdagen na levering geaccepteerd.

Alle artikelen moeten worden geretourneerd in de geleverde staat, samen met alle onderdelen en labels.

Beschadigde/defecte/verkeerde items kunnen worden geruild, afhankelijk van het exclusieve oordeel van het management.

Annulering van artikelen/bestellingen kan worden gedaan voordat de bestellingen zijn voltooid en het management behoudt zich het recht voor om elke annulering na verzending van het artikel/de artikelen en/of na 2 uur na de eerste aankoop te weigeren.

De retourkosten zijn uitsluitend voor rekening van de koper

Het management behoudt zich het recht voor om retourzendingen/restituties te weigeren en elk geval is onderworpen aan de discretie van het bedrijf

Het bedrijf is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in verzendadressen die door de klant zijn verstrekt en is onderworpen aan het terugsturen van het artikel naar ons voordat het een terugbetaling ontvangt.

Elke adreswijziging is onderworpen aan de goedkeuring van het management en bestellingen die worden verzonden/voltooid kunnen strikt niet worden bewerkt.

Elke terugzending van artikelen moet overeenkomen met het adres dat is gevonden in de oorspronkelijke bestelling en kan niet worden gewijzigd of vervangen door een ander adres, ontwerp of merk van het artikel. Het management behoudt zich het recht voor om herzendingen te weigeren op basis van onjuiste adressen en is niet aansprakelijk voor de onjuistheid van het door de koper opgegeven adres.


-Hoe lang duurt het terugbetalen?

Terugbetaling kan tot 14 werkdagen duren, afhankelijk van het systeem waarmee je hebt betaald.

Ik heb mijn terugbetaling nog steeds niet ontvangen?

Laat het ons onmiddellijk per e-mail weten als je het na 14 werkdagen nog niet hebt ontvangen, dan helpen we je om iets voor je op te lossen.


Beschadigde artikelen

-Wat moet ik doen als ik een beschadigd artikel heb ontvangen?

Als u een beschadigd artikel heeft ontvangen, laat het ons dan onmiddellijk weten en u krijgt de keuze om u een vervangend artikel of een terugbetaling toe te sturen.


-Kan ik een beschadigd artikel retourneren?

Helaas accepteren we op dit moment geen retourzendingen voor beschadigde artikelen. Er is echter een optie voor opnieuw verzenden beschikbaar als u daarvoor kiest.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor schade veroorzaakt door slijtage, onderdompeling in water of als het artikel niet past vanwege maatredenen


Anderen

Abonnementen

- Abonneer je me op boxen?

Nee, al onze artikelen worden eenmalig gekocht en er worden geen kosten in rekening gebracht voor iets anders dan het artikel dat u hebt besteld.

E-mails en meldingen

-Onontvangen bevestigingsmail

Als je geen e-mail van ons hebt ontvangen ter bevestiging van je aankoop, laat het ons dan onmiddellijk weten via e-mail of ons contactformulier met je volledige naam/verzendadresnaam en we helpen je dit zo snel mogelijk op te lossen.


Soms komen onze e-mails in uw spam/junk of andere mappen terecht en we willen u vragen deze te controleren voordat u contact met ons opneemt.


-Kan e-mail niet goed bekijken

Als je de e-mail van ons niet goed kunt lezen, neem dan contact met ons op en we sturen je de e-mail opnieuw.